Dinamo Bucureşti, al 19-lea titlu naţional la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, CSM Vaslui şi a cucerit al 19-lea titlu naţional la handbal masculin.

Dinamo s-a impus cu scorul de 39-29 (21-15), în meci contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale. Și adună 66 de puncte în clasament, cu 12 mai multe decât următoarea clasată, CSM Constanţa. Mai sunt trei runde de jucat înainte de finalul sezonului, în 6 mai.

Dinamo Bucureşti a primit tricourile şi medaliile de campioană în faţa propriilor fani. 

Dinamo Bucureşti are în palmares 19 titluri naţionale, 7 trofee Cupa României, cinci Supercupe şi o Cupă a Campionilor Europeni (1965).

În sezonul 2022-2023, formaţia antrenată de Xavi Pascual a trecut, în premieră în acest format al Ligii Campionilor, de faza grupelor, fiind eliminată în optimi de cvadrupla câştigătoare a trofeului, THW Kiel.

Titlul din 2023, al 7-lea consecutiv şi al 19-lea în total, nu-i aduce însă lui Dinamo Bucureşti garanţia participării directe în Liga Campionilor, fiind nevoită să aştepte un wild-card din partea EHF.

FOTO: Dinamo

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...