Din tabla CNC se pot realiza multe produse utile!

Producatorii de confectii metalice de la mester-metal.ro ofera o gama vasta de produse realizata din tabla cnc precum porti decupate, in mai multe stiluri si la preturi convenabile pentru toti clientii lor!

 

CNC, inseamna „Computer Numerical Control”, care este o masina de inalta precizie utilizata pentru fabricarea metalelor la comanda pentru a face miscari repetate controlate de computer. Conceptul se bazeaza pe o acuratete meticuloasa, folosind coduri generate de computer, care sunt apoi convertite in semnale electrice, care, la randul lor, directioneaza motoarele CNC sa faca miscari specifice in trepte mici, care sunt extrem de precise si repetitive.

 

Scump, dar extrem de versatile, masinile CNC pot fi personalizate pentru a face aproape orice li se cere sa faca, ceea ce le face un mare atu in industria de productie personalizata pentru a crea piese. In industria de prelucrare, masinile CNC pot fi o freza, strung, router, sudor, taietor cu jet de apa, taietor cu laser, slefuit, stantare de tabla sau un robot pentru o linie de asamblare.

 

Masinile CNC sunt foarte productive, folosind aceasta tehnologie de fabricatie subtractiva, piesele sunt create prin indepartarea materialului dintr-un bloc solid folosind o varietate de scule de taiere. Deoarece nu se bazeaza pe forta de munca dupa configurare, acestea ofera o productivitate mai mare decat alte masini care depind de forta de munca pentru a le face sa functioneze.

 

La masinile CNC se obtine un nivel foarte ridicat de consistenta si acuratete a productiei, deoarece nu exista un operator uman, ceea ce elimina probabilitatea greselilor din motive personale, cum ar fi oboseala, distractia sau starea proasta. Aceasta inseamna fabricatie de metal personalizata de inalta calitate, cu deseuri minime.

 

Atunci cand utilizati masini CNC, puteti face modificari de design din mers, dupa cum este necesar, fara a fi nevoie de unelte costisitoare, ceea ce inseamna ca puteti oferi o fabricatie personalizata avansata fara a incarca clientii o avere, precum si sa va ajustati modelele dupa cum este necesar, fara cheltuiala de timp in configurarea sculelor.

 

Masinile CNC economisesc bani la costurile fortei de munca, ceea ce economiseste bani producatorilor de metal, permitandu-le sa ofere piese metalice personalizate la preturi accesibile, deoarece masina functioneaza pe cont propriu, nefiind nevoie de masinisti calificati pentru operatori, ci doar de supraveghetori.

 

Cu masinile CNC, niciun design nu este prea complex, chiar si curbe. Verificati designul nostru recent al portii curbate. De fapt, masinile CNC ar putea fi singura solutie pentru a prelucra cu precizie si consecventa in jurul curbelor compuse, mentinand in acelasi timp toleranta si consistenta extrema.

 

Masinile CNC garanteaza niciun deseu sau putin material, deoarece piesele pot fi prelucrate consecutiv.

 

Multe garduri metalice prefabricate vin cu optiuni de poarta. Cu toate acestea, aceste porti pot fi limitate ca stil sau tip. De exemplu, gardul pe care il alegeti poate fi compatibil doar cu porti mari batante care ar putea reprezenta un pericol daca le plasati chiar langa un drum.

 

Cand alegeti un gard personalizat, puteti alege si o poarta personalizata. Expertul dumneavoastra in constructii metalice poate chiar sa va recomande un antreprenor specializat in garduri care va poate ajuta sa va automatizati poarta, sa instalati un sistem de interfon sau sa cresteti gradul de utilizare al portii.

 

Ca si in cazul oricarei renovari care sporeste securitatea si/sau atractivitatea, un gard poate creste valoarea de revanzare a casei voastre. Orice gard poate avea un efect moderat asupra valorii casei  voastre, dar un gard personalizat ar putea oferi o rentabilitate semnificativa a investitiei.

 

Cand enumerati ca gardul vostru a fost proiectat si construit special pentru casa, aceste informatii creeaza un sentiment de lux si personalitate care ar putea atrage mai multi cumparatori potentiali. Lucrarea la comanda este aproape intotdeauna superioara si mai atragatoare decat alegerile prestabilite.

 

Atunci cand gardurile metalice sunt produse in serie, exista intotdeauna riscul ca defecte mici sa afecteze produsul final. Este posibil sa nu observati aceste defecte pana cand gardul incepe sa rugineasca, sa se incline sau sa se destrame in alt mod.

 

Un gard personalizat este proiectat sa reziste si este asamblat meticulos. Materialul in sine este, de asemenea, probabil sa fie de calitate superioara, iar sudura de calitate se va mentine ferm pentru mult mai mult timp. Lucrul bun despre portile metalice este ca puteti alege ce fel de stil si culoare doriti, deoarece intelegem ca veti dori sa va asigurati ca portile voastre se potrivesc cu stilul exterior al casei voastre. Avem o multime de optiuni disponibile, asa ca vom fi siguri ca vom crea cel mai bun set de porti pentru proprietatea dumneavoastra.

 

Exista patru tipuri de materiale utilizate pentru a crea porti metalice ale alei:

 

Otel. Un aliaj de fier si carbon, otelul este mai puternic decat fierul pur si mai rezistent la impact. Otelul este cea mai grea optiune.

 

Aluminiu. Acest metal este usor si maleabil. De asemenea, este complet rezistent la rugina. Cu toate acestea, este mai putin robust decat otelul.

 

Fier forjat. Fierul care a fost incalzit si lucrat cu unelte este cunoscut sub numele de fier forjat. Este mai maleabil decat fonta si, prin urmare, poate fi modelat in modele mai complicate. In plus, aspectul sau fibros confera metalului un mare caracter.

 

Fonta. Fierul care a fost topit, turnat intr-o matrita si lasat sa se solidifice este cunoscut sub numele de fonta. Este un metal puternic, dar nu este la fel de rezistent ca fierul forjat si nici nu este la fel de ductil. Din punct de vedere al aspectului, are un finisaj mai neted decat fierul forjat.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...