Denis Serban: Nu aveam sanse sa joc la Dinamo

Denis Serban si-a reziliat contractul cu Dinamo dupa o discutie cu Mircea Rednic. Fotbalistul care a marcat golul victoriei pentru alb-rosii in victoria cu Steaua din turul campionatului a avut o discutie mai aprinsa cu tehnicianul sau imediat dupa partida cu Benfica Lisabona, din turul 16-imilor Cupei UEFA. Atunci Serban i-a cerut exlicatii lui Rednic pentru ca, desi evoluase bine, a fost schimbat la pauza. Se pare ca in urma acestei discutii Rednic l-a amenintat pe jucator ca nu va mai prinde prea curand un post de titular.

“Am hotarât sa plec din Stefan cel Mare, in urma unei discutii pe care am avut-o cu Mircea Rednic, care mi-a explicat ca n-aveam sanse sa joc la Dinamo. A fost o despartire amiabila, m-am inteles foarte bine cu ceilalti colegi”, sustine Dennis Serban, care ieri a si semnat cu FC National. MIjlocasul nici nu a mai fost inclus de Rednic in lotul lui Dinamo pentru meciul cu Jiul Petrosani, din etapa a 20-a a Ligii I, dupa ce acesta a plecat acasa, la Constanta, imediat dupa returul de joia trecuta cu Benfica.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...