Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Denis Serban: Nu aveam sanse sa joc la Dinamo

Denis Serban si-a reziliat contractul cu Dinamo dupa o discutie cu Mircea Rednic. Fotbalistul care a marcat golul victoriei pentru alb-rosii in victoria cu Steaua din turul campionatului a avut o discutie mai aprinsa cu tehnicianul sau imediat dupa partida cu Benfica Lisabona, din turul 16-imilor Cupei UEFA. Atunci Serban i-a cerut exlicatii lui Rednic pentru ca, desi evoluase bine, a fost schimbat la pauza. Se pare ca in urma acestei discutii Rednic l-a amenintat pe jucator ca nu va mai prinde prea curand un post de titular.

„Am hotarât sa plec din Stefan cel Mare, in urma unei discutii pe care am avut-o cu Mircea Rednic, care mi-a explicat ca n-aveam sanse sa joc la Dinamo. A fost o despartire amiabila, m-am inteles foarte bine cu ceilalti colegi”, sustine Dennis Serban, care ieri a si semnat cu FC National. MIjlocasul nici nu a mai fost inclus de Rednic in lotul lui Dinamo pentru meciul cu Jiul Petrosani, din etapa a 20-a a Ligii I, dupa ce acesta a plecat acasa, la Constanta, imediat dupa returul de joia trecuta cu Benfica.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: