Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Delegația României a început pregătirile pentru Olimpiada Internațională Media din Alicante

Delegația României va participa la începutul lunii octombrie la Olimpiada Internațională Media (OIM) din Alicante (Spania), unde și-au mai anunțat prezența aproximativ 150 de jurnaliști din 12 țări. În Spania, jurnaliștii tricolori, pe lângă participarea la diverse acțiuni media, vor concura la mai multe discipline sportive, printre care și fotbalul. Astfel, naționala de fotbal a jurnaliștilor a susținut aseară o partidă de pregătire pentru OIM în compania formației Stanleybet, încheiată cu scorul de 2-2. De altfel, naționala de fotbal a jurnaliștilor, având ca sponsor compania Stanleybet, a cucerit medalii de aur la fotbal ultimele patru la ediții ale OIM, din Liban, Croația, Tunisia și Muntenegru.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: