Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Declin total

Deşi nu mai puţin de nouă români au participat în calificările turneului de mare şlem de la Australian Open, nici unul nu a reuşit să ajungă pe tabloul principal.

Reporter: Sînteţi îngrijorat de acest debut de sezon?
Ilie Năstase: Nu eu ar trebui să fiu îngrijorat, ci mai degrabă băieţii. Trebuie precizat clar însă un lucru: nu este aşa uşor să treci de calificări. Sînt meciuri la fel de puternice ca cele de pe tabloul principal, pentru că jucătorii mai tineri şi mai slab clasaţi evoluează cu maximă determinare.
Reporter: V-au suprins aceste rezultate?
Ilie Năstase: Nu ştiu, e greu de spus. Nu cunosc cît de bine au abordat ei pregătirea pentru Australian Open. Poate au avut o vacanţă mai lungă…

„Nu cred că Pavel că a uitat să joace tenis !”

Reporter: Pînă la urmă era normal ca şi Pavel să clacheze, ţinînd cont de uzura la care a fost supus în ultimii ani. Cît mai poate duce el trena tenisului românesc?
Ilie Năstase: Important este că mai doreşte să continue măcar anul acesta. Sper să o facă la un nivel bun şi mă bazez şi pe refacerea lui Hănescu.
Reporter: Are el forţa să devină noul lider al echipei de Cupa Davis?
Ilie Năstase: Depinde doar el şi de starea lui fizică. Să nu uităm ca a fost sfertfinalist la Roland Garros, ceea ce spune mult despre potenţialul lui.

Continuarea in numarul 48 din Sport Magazin kicker.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: