Debut cu dreptul in Superbike pentru Max Biaggi

Max Biaggi şi James Toseland au câştigat etapele inaugurale ale sezonului 2007 din Campionatul Mondial de Superbike. Italianul Biaggi proaspăt sosit de la Moto GP s-a impus în prima cursă fără emoţii, însă runda secundă i-a aparţinut lui Toseland.

Circuitul Losail din Qatar a deschis ieri Campionatul Mondial de Superbike cu încă o vedetă la start faţă de sezonul precedent. De patru ori campion la 250 cc, Max Biaggi a trecut la superbike, iar mutarea sa a avut impact încă de la prima cursă, informeaza realitatea.net.

Italianul şi-a intrat repede în mână şi a trecut primul linia de sosire urmat de Toseland şi Lorenzo Lanzi. în a doua cursă a zilei, Mad Max a slăbit acceleraţia şi i-a dat posibilitatea lui Toseland să se impună.

Biaggi a sosit pe doi iar Troy Corser a completat podiumul. Biaggi şi Toseland împart şefia clasamentului general, urmaţi la 20 de puncte distanţă de Lanzi şi la 22 de puncte de Corser.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...