De ce ai juca online la pariuri

Pariurile sportive se pot plasa în 2 moduri: în agențiile stradale și la casele de pariuri online. Mulți români preferă să joace la pariuri în agenții. De ce o fac, însă, este greu de spus. Dacă stăm să privim obiectiv avantajele mari sunt de partea pariurilor online.

Pariurile sportive se pot plasa în 2 moduri: în agențiile stradale și la casele de pariuri online. Mulți români preferă să joace la pariuri în agenții. De ce o fac, însă, este greu de spus. Dacă stăm să privim obiectiv avantajele mari sunt de partea pariurilor online.

În continuare îți voi prezenta 3 motive pentru care ar trebui să joci la pariuri online dacă până acum ai făcut-o doar în agențiile stradale.

Motivul 1: Pariezi oriunde, oricând și în siguranță

Agențiile stradale funcționează după un anumit program (în general 10-22). În schimb avem case de pariuri online deschise non-stop, 24 din 24, 7 zile din 7.

Este mult mai practic și chiar eficient să-ți poți plasa pariurile în orice moment al zilei. Poți, de exemplu, să citești o știre despre absențele de ultimă oră ale unor jucători importanți de la o anumită echipă. Online ai plasat pariul imediat și vei putea beneficia de cote nemodificate. În schimb, până ajungi la o agenție să joci biletul cota pronosticului găsit de tine ar putea să scadă drastic.

Tot aici aș menționa faptul că poți paria oriunde te-ai afla. Dacă ai un job în ture, gen 8-20, nu vei mai nevoit ca după ora 20 când scapi de la muncă să mergi să joci biletul. Îl vei putea plasa direct de la job cu ajutorul telefonului mobil. Totul foarte simplu și într-un timp foarte scurt.

Partea de siguranță are mai mult legătură cu contextul actual. Dacă pariezi online din fața calculatorului sau de pe telefonul propriu vei evita să mergi într-o agenție de pariuri în care contactul cu alte persoane va fi inevitabil.

Motivul 2: Joci cu adevărat la pariuri LIVE

Cine a jucat la pariuri live în agențiile stradale știe că nu este ușoară plasarea unui astfel de bilet. Vrei să joci un anumit pronostic în minutul x, dar prinzi coadă de 2-3 persoane și ai ratat momentul ideal. Mergând prin agenții nu de puține ori mi s-a întâmplat să văd pariori care voiau să joace un pronostic și până au ajuns să-l pună s-a marcat și au ratat șansa unui câștig.

Online, pe de altă parte, ai toată oferta de pariuri live afișată pe monitor. Nimeni nu-ți mai stă în cale să plasezi pariul imediat cum l-ai găsit. Apropo de ofertă, aceasta este incomparabil mai mare decât cea disponibilă în agenții.

Motivul 3: Plătești taxe mai mici

La pariuri sportive avem în prezent 2 tipuri de taxe:

– online plătim (la unele case de pariuri, nu la toate): 2% din suma depusă și mai plătim 1% impozit din suma retrasă, atunci când scoatem banii din cont.

– offline plătim 5% din miză la fiecare bilet plasat și mai plătim 1% impozit din câștig la fiecare bilet câștigat.

Diferențele pe termen lung sunt majore. Dacă nu mă crezi fă niște calcule la 100 de bilete jucate și 70 dintre ele câștigate, cu miză fixă 100 RON și cota 2. Vei vedea cât vei câștiga în agențiile stradale și cât de mare ar fi plus dacă s-ar fi jucat aceleași bilete în agențiile stradale.

Închei acest articol cu un plus al pariurilor în agenții. Plus văzut doar de pariori. Este vorba de retragerea mai rapidă a câștigurilor. Joci un bilet azi, câștigi și mâine ai banii în mână. La fel s-ar întâmpla, însă, și dacă biletul respectiv ar fi fost jucat online la agenții precum Superbet sau Fortuna și câștigul ar fi fost de maxim 1.000 RON. În cel mai rău caz s-ar mai aștepta încă o zi până la primirea banilor. Ori o zi de așteptare este foarte puțin dacă ținem cont câte avantaje au pariurile online.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...