Dan Petrescu: Parcă sunt blestemat. Ce declară Belgrădean și Deac

Antrenorul Dan Petrescu a spus după eliminarea echipei CFR Cluj de către Piunik Erevan (Armenia), că parcă este blestemat. El a precizat că nu a câştigat nicodată la penaltiuri.

”Sunt foarte trist în seara asta şi cred că şi băieţii sunt la fel! Sunt supărat pentru că dacă la 1-0 mă gândeam că se mai poate întâmpla ceva, când conduceam cu 2-1 şi cu penalti ratat de ei nu credeam că armenii vor reveni în joc. I-am ajutat şi noi, pentru că băieţii mei s-au retras prea devreme în apărare, dar rezultatul din seara asta dovedeşte că fotbalul e imprevizibil! Ziua de azi nu mi-a plăcut deloc, încă de dimineaţă, când am aflat că doi titulari s-au îmbolnăvit şi nu mai pot conta pe ei. Parcă s-au adunat prea multe, după Supercupă a venit şi meciul ăsta. Iar la loviturile de la 11 m parcă sunt blestemat! Nu am câştigat niciodată la penaltiuri!”, a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Ciprian Deac spune că nu realizează încă eşecul cu Piunik Erevan, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

“E supărare mare, nu realizez ce s-a întâmplat. Noi am hrănit adversarul, nu l-am omorât. Nu ne gândeam că puteam fi eliminaţi din primul tur. Era o sursă bună de venit, ne-am făcut planurile de trecem minim două tururi. Sunt supărat şi nu îi găsesc cuvintele. Eşecul e un duş foarte rece pentru noi şi toată lumea din club”, a spus Deac la Digisport.

Portarul Cristian Bălgrădean, a fost resemnat după eliminarea ruşinoasă a campioanei României din Liga Campionilor.

”Dacă în prima repriză conduceam noi cu 2-0 sau 3-0 nu s-ar fi mirat nimeni! Aşa… Ăsta e fotbalul! Am avut şi ghinion. Am primit primul gol în minutul 90, iar al doilea în 118. Tuturor ne pare rău!”, a spus Bălgrădean la Digisport.

CFR Cluj a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de către Piunik, din Armenia, cu 0-0 în deplasare şi 2-2 (3-4 la 11 m) la Cluj. CFR Cluj va juca în turul II preliminar al Conference League, contra echipaei Inter Club d’Escaldes, din Andorra.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...