Dan Petrescu, despre derby-ul cu FCSB: „Sper să alcătuiesc o apărare decentă”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că FCSB, adversara din partida restantă din etapa a 9-a a Superligii, are forţă în atac şi că ardelenii au probleme mari de lot.

CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, pe FCSB, într-o partidă restantă din etapa a 9-a a Superligii.

“Mereu au avut forţă în atac cei de la FCSB, suntem conştienţi de acest lucru. Eu zic că vor juca Olaru şi Compagno la ei. La noi sunt foarte multe probleme, răciţi, suspendaţi şi accidentaţi. Sunt un pic îngrijorat pentru că în apărare avem mulţi jucători cu probleme. Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă”, a afirmat tehnicianul.

“Va fi foarte greu meciul, ei sunt în formă, au câştigat 10 meciuri din ultimele 11 în campionat. Asta înseamnă că şi-au revenit şi sunt în lupta pentru titlu, ceea ce eu mă aşteptam oricum, chiar şi când erau pe penultimul loc. Meciul cu FCSB e foarte important, dar indiferent de rezultat nu se schimbă prea multe. Mai sunt 19 meciuri, deci nu se decide nimic. Meciurile noastre cu FCSB mereu au fost strânse, aşa că şi de data asta cred că va fi unul strâns”, a adăugat Petrescu.

FCSB – CFR Cluj va fi arbitrat de Istvan Kovacs.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...