Leo Strizu, noul antrenor principal al FCSB: „Şi dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii”

Leo Strizu, noul antrenor principal al FCSB, a declarat că şi dacă îl chema Mourinho tot apela la Mihai Pintilii, cel care a fost interimar şi care nu deţine licenţa Pro.

Strizu, fost antrenor la echipa a doua a lui Gigi Becali, a explicat că FCSB trebuie să urmeze același parcurs început de Pintilii, după demisia lui Nicolae Dică.

Leo Strizu, noul antrenor principal al FCSB: „Şi dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii”

“A fost o surpriză plăcută făcută de patron. Nu mă gândeam că va apela la mine pentru postul de antrenor. M-a bucurat decizia şi încercăm să creăm o atmosferă plăcută şi să le dăm posibilitatea jucătorilor de a se exprima la un nivel cât mai ridicat. Şi dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii. El a fost al doilea sau al treilea ajutor pentru toţi antrenorii care au fost la echipă. El, prin respectul acordat jucătorilor, e foarte iubit. El ştie foarte multe. Dacă eu veneam cu un secund, nu era la fel… el e de doi ani aici, e normal să fac o colaborare cu Pintilii. Eu i-aş da mult mai multă prioritate lui Pintilii, pentru că ştie tot ce se întâmplă în vestiar. Trebuie urmat acest drum pe care îl are Pintilii cu jucătorii”, a afirmat Leonard Strizu.

„Nu cred că Pintilii va putea să se controleze şi să nu se ridice de pe bancă. Nu ai cum. Pintilii trăieşte meciurile, nu cred că va sta fără să se ridice. Dar când simt că începe să-i vibreze piciorul o să-i dau un cot să stea liniştit. Nu e o problemă asta. E normal ca Pintilii să îşi ia licenţa Pro, el va fi antrenor bun” – Leo Strizu

foto: facebook.com/FCSBOfficial

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...