Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Cutiile automate de viteze, noul trend in domeniul auto

Domeniul auto este unul foarte dinamic si acest lucru inseamna foarte multe schimbari in tendintele acestei piete. Fie ca vorbim despre brand-urile la moda, fie ca vorbim despre noile modele de autoturisme, piata auto este mereu in schimbare si tocmai de aceea si preturile variaza foarte mult. Una dintre tendintele care se observa in ultimii ani in domeniul auto este reprezentata de interesul pentru autoturismele care functioneaza pe baza cutiei automate de viteze.

 

In ultimii ani si in Romania tot mai multe autoturisme pe cutie automata de viteze sunt prezente pe drumurile publice si in anunturile de vanzari auto. Acest lucru se datoreaza faptului ca numarul acelora care au descoperit avantajele autoturismelor pe cutie automata este in continua crestere. Pe de alta parte foarte multi soferi se tem de eventuale defectiuni la cutia automata de viteze, aceste defectiuni putand fi greu de rezolvat. Insa acest lucru nu este valabil atunci cand ai la indemana serviciile unor mecanici specializati in reparatii cutii automate.

 

Un autoturism care functioneaza pe baza cutiei automate de viteze este prezentat de specialisti ca fiind chiar mai fiabil decat unul pe cutie manuala. De asemenea un sofer care se afla la volanul unui astfel de autoturism pe cutie automata va avea mai multa libertate de miscare. Astfel se va simti mult mai confortabil si mai relaxat in momentul in care se afla la volan. Masinile pe cutie automata nu au pedala de ambreiaj, acest lucru fiind un alt mare plus. Pe langa usurinta mai mare in a conduce, lipsa pedalei de ambreiaj poate salva costurile cu reparatiile ambreiajului.

 

Pe de alta parte costurile cu reparatii cutii automate pot fi mult mai mari comparativ cu cele ale cutiilor manuale de viteze. Insa poti preveni problemele grave si costisitoare la cutia automata de viteze a unui autoturism prin revizii periodice la un service auto specializat sau prin verificarea cutiei automate de viteze inainte de a achizitiona un autoturism second hand pe cutie automata de viteze. In momentul in care o echipa de mecanici specializata in verificarea si in reparatii cutii automate arunca o privire la cutia de viteze a autoturismului tau, acestia vor stii exact care este problema sau daca totul este in regula.

 

SC Automatic Gearbox SRL este un astfel de service auto din Bucuresti specializat in reparatii cutii automate. Intreaga echipa de mecanici are atat pregatirea, cat si experienta pentru a solutiona in timp record orice defectiune aparuta la cutia de viteze, fie ca vorbim despre cutii manuale, fie ca vorbim despre cutii automate. Prin prisma pregatirii si experientei, aceasta unitate de service auto este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR). Acest lucru reprezinta o garantie a calitatii si profesionalismului de care se poate bucura oricare sofer care trece pragul acestei unitati de service auto.

 

In momentul in care alegi Automatic Gearbox ai certitudinea ca vei putea beneficia de servicii de diagnoza gratuita si fara a avea nevoie de programare. Rapiditatea si profesionalismul sunt alte doua caracteristici ale acestui service auto ale carui servicii pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

 

Citeste mai multe!