Cupa Liceelor – Mircea Eliade, din nou campioana

Liceul Industrial Mircea Eliade a câştigat astăzi cea de-a XI-a ediţie a Cupei Liceelor de fotbal după ce a învins în finala mare cu 3-2 revelaţia Spiru Haret.

Tinerii fotbalişti de la Mircea Eliade au dovedit că liceul lor rămâne specialist în această competiţie, acesta fiind cel de-al optulea trofeu care intră în posesia celor de la Eliade, doar Liceul de Arhitectură şi Liceul Material Rulant reuşind să-şi mai adjudece trofeul de-a lungul timpului.

După victoria la limită de anul trecut din finala cu Henry Coandă, elevii lui Mircea Toma s-au impus de această dată cu 3-2 în faţa revelaţiei competiţiei, Spiru Haret, o formaţie fără tradiţie în acest sport.

Mircea Eliade a deschis scorul prin Ionuţ Stârpici dintr-o lovitură de pedeapsă, Spiru Haret a condus cu 2-1 graţie unei duble reuşite de Valentin Pescaru dar Liceul Mircea Eliade, cu jucători mai experimentaţi, a revenit pe final şi s-a impus cu 3-2 graţie golurilor marcate de Andrei Matei şi Adrian Popa, şi şi-a adjudecat trofeul şi cecul pentru învingători în valoare de 2.000 de euro.

Finala, urmărită de o sală arhiplină dar şi de personalităţi precum Rică Răducanu, Miodrag Belodedici sau Elisabeta Lipă, a fost plină cu incidente petrecute în tribune dar la final învingătorii au fost aplaudaţi fair-play şi de numeroasa galeria a învinşilor.

Valentin Pescaru, super-starul lui Spiru Haret, a primit trofeele pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun marcator, în timp ce Mihai Plopeanu, de la Mircea Eliade, a câştigat trofeul pentru cel mai bun portar.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...