Cum poți cumpăra prin leasing Volvo XC60 de la Elite Cars Leasing

Leasingul este una dintre cele mai ușoare metode prin care îți poți achiziționa un autoturism. Procesul de cumpărare este unul simplu, fapt pentru care, cu siguranță, merită să alegi această variantă.

Elite Cars Leasing vine cu o mulțime de oferte pentru toți clienții, acestea fiind destinate atât celor care vor să cumpere o mașină în leasing, cât și prin achiziție directă. Poți opta pentru leasing Volvo XC60, cât și pentru alte tipuri de autoturisme. Pe site ai la dispoziție toate detaliile ce au în vedere leasingul auto, cât și actele de care ai nevoie pentru a alege finanțarea.

Peste 1500 de mașini te așteaptă pentru a alege modelul preferat! În funcție de ceea ce îți dorești, la Elite Cars Leasing poți căuta pe prima pagină a site-ului marca și modelul dorit. În cele 3 showroom-uri poți vedea mașinile, alături de toate detaliile suplimentare. Mașinile pe care le poți achiziționa prin finanțare auto sau achiziție directă sunt atât noi, cât și rulate. Acestea pot fi alese bazându-te pe bugetul tău, dar și pe preferințe. Înainte de a cumpăra mașina, poți citi pe site toate informațiile legate de rulaj, putere, cutie de viteze, când a fost înmatriculată (dacă e o mașină rulată), dar și alte detalii.

Echipa de dealeri specializați, cu peste 15 ani de experiență în domeniul vânzărilor auto noi și rulate îți vine în ajutor pentru alegerea uneia dintre cele mai bune mașini! Vei avea parte doar de soluții sigure pentru achizițiile auto, indiferent de modul de cumpărare. Beneficiezi totodată și de consultanță pe tot parcursul desfășurării tranzacțiilor. Mașinile pe care le promovează fac parte din surse sigure, cu istoric la zi și kilometri reali, chiar și de expertiză tehnică.

Mașini de lux și nu numai

Fie că vrei să alegi un autoturism de lux de la Elite Cars Leasing ori unul sport sau de alt tip, poți verifica pe site toată disponibilitatea. Pe prima pagină ai la dispoziție stocul intern, pe cel extern, disponibilitatea mașinilor neînmatriculate și noi, mașinilor cu maxim 1 an de utilizare, maxim 2 ani de utilizare, numeroase modele hibrid și modele electrice. În toate cele 3 locații ai la dispoziție o mulțime de autoturisme pe care le poți vedea.

În funcție de locația ta, te poți deplasa la showroom-urile din București, Brașov sau Bacău. Dacă niciuna dintre acestea nu este în apropiere, poți verifica pe site, selectând marca și modelul dorit. Totodată, poți apela la aducerea mașinii la comandă, în cazul în care aceasta nu se află pe stoc. Specifici detalii despre buget, model, marcă, cutie de viteze și așa mai departe.

Doar mașini sigure și verificate

La Elite Cars Leasing ai parte doar de mașini sigure și verificate. Acestea prezintă istoric în reprezentanță, astfel încât clienții să fie siguri pe achiziția făcută. De asemenea, ai parte de finanțare rapidă, suport din partea experților și posibilitatea de a înlocui mașina veche cu un nouă.

Pentru a afla mai multe detalii, contactează firma la numărul de telefon de pe site ori prin adresa de e-mail office@elite-cars-leasing.ro.

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...