Cum poti cumpara bilet pentru meciul de Fed Cup, Cehia – România

Federatia Romana de Tenis va beneficia de 211 bilete contra cost la meciul de Fed Cup dintre Romania si Cehia, care va avea loc la Ostrava, in 9-10 februarie 2019.


„Până în acest moment nu am identificat formula prin care suporterii români pot achiziționa aceste bilete ( prețul lor este de 790 CZK – aproximativ 30 de euro, pentru cele două zile) dar suntem în discuții cu federația cehă, care a rezervat aceste bilete pentru noi.


Cei care doresc să susțină echipa României la această întâlnire sunt rugați să-și exprime intenția printr-un mail trimis pe adresa presa@frt.ro, cu subiectul „BILETE CEHIA – ROMANIA” pentru a ști cât mai precis câte persoane sunt interesate.


O persoană nu poate achiziționa mai mult de 2 (două) bilete, iar dacă numărul doritorilor va fi mai mare decât cel al biletelor disponibile, criteriul principal de departajare va fi ordinea în care au fost trimise mail-urile.


Data limită până la care așteptăm mailurile dvs este 13 ianuarie 2019.
Federația Română de Tenis vă reamintește că aveți obligația de a vă asigura transportul și cazarea la acest eveniment”, informeaza FRT.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...