CSM București, medalie de bronz la Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM București a câștigat cu 26-20împotriva lui Buducnost, echipa Cristinei Neagu în finala mică a Ligii Campionilor la handbal, cucerind medaliile de bronz.

Pentru CSM au marcat Gullden 9 goluri, Manea 3, Martin 3, Ayglon 2, Mehmedovici 2, Brădeanu 2, Niombla 2, Curea 1, Dache 1, Torstensson 1, iar de la Buducnost s-a remarcat Bulatovici, cu 5 reuşite.

Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmând să evolueze din sezonul viitor la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani.

Ceremonia de premiere cu medaliile de bronz a fost efectuată imediat după meci, una dintre personalităţile care a oficiat fiind Narcisa Lecuşanu, oficial EHF.

În semifinalele Turneului Final Four, găzduit de Budapesta, Buducnost a fost învinsă de Gyor, cu 26-20, iar CSM Bucureşti a pierdut cu HC Vardar, cu 33-38.

 

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...