CSA Steaua: O nouă mărturie a FRF că nu respectă STEAUA şi pe suporterii stelişti

Clubul Sportiv al Armatei Steaua susţine că FRF a dat încă o dată dovadă că nu respectă Steaua şi pe suporterii săi, după ce, într-un comunicat la Comisiei de Disciplină şi Etică, gruparea stelistă este denumită CSA Steaua Armatei.

Între timp, eroarea de pe site-ul frf.ro a fost remediată.

”Puteţi să ne spuneţi simplu STEAUA BUCUREŞTI!

O nouă mărturie a Federaţiei Române de Fotbal că nu respectă STEAUA şi pe suporterii stelişti.

După ce am fost judecaţi de către comisiile federaţiei cu altă unitate de măsură faţă de alte cluburi, în speţe identice, avem parte de o nouă dovadă de ”profesionalism” din partea Comisiei de Disciplină şi Etică, din cadrul FRF.

În tabelul cu lista sancţiunilor hotărâte pentru meciurile de seniori aflate pe rol în şedinţa din 20 martie 2024, publicat pe site-ul oficial al federaţiei, în dreptul clubului nostru apare denumirea „CSA Steaua Armatei”.

Le reamintim tuturor, inclusiv angajaţilor FRF, că denumirea oficială a clubului nostru este Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Sperăm că este o greşeală de tehnoredactare şi că federaţia nu a început să practice tehnici folosite, aproape în fiecare zi, de mass-media din România pentru a induce în eroare fanii că ar exista mai multe echipe cu numele de Steaua.

Este o singură echipă Steaua Bucureşti şi oricât aţi încerca, nu puteţi nega realitatea”, se arată într-un comunicat al clubului stelist.

Steaua Bucureşti solicită Federaţiei Române de Fotbal să ia măsuri, cât se poate de rapid, pentru a corecta numele echipei. ”Şi ca să vă fie mai uşor pe viitor şi pentru a nu se mai crea probleme, puteţi să ne spuneţi simplu STEAUA BUCUREŞTI!”, încheie comunicatul.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...