Cristian Spânu este câştigătorul celei de a şasea ediţii a Concursului „Câștigă un set de mingi cu Alexandrion Grup”

Cristian Spânu din Bucureşti este câştigătorul celei de a şasea etape a concursului organizat de revista Sport Magazin, care are ca premiu un set de patru mingi oferit de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion.

Întrebare Concurs a fost: Cu ce fost mare jucător de tenis român a continuat Alexandrion Group şi Fundaţia Alexandrion colaborarea, ce constă în oferirea de burse pentru jucătorii sportului alb?

Răspuns Concurs: Victor Hănescu

Link răspuns revista Sport Magazin: AICI

Tot ce a trebuit să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului a fost să dați Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/RevistaSportMagazin/,  https://www.facebook.com/AlexandrionGroup/ si https://www.facebook.com/fundatiaalexandrion/ si să trimiteți răspunsul la întrebare pe adresa de mail contact@sportm.ro.

 

În cadrul Campaniei “Mingi pentru suporteri” se acordă mingi din patru discipline sportive (handbal, rugby, fotbal și baschet).

Concursul organizat de revista Sport Magazin, care are ca premiu un set de patru mingi oferit de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion, continuă cu etapa a şaptea.

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...