Cristescu: „Ne vom supune actualelor reguli, de care nu stiam pana acum”

Dupa sedinta Biroului Federal, desfasurata miercuri, la Bucuresti, presedintele executiv al „U” Mobitelco, Mircea Cristescu, a declarat pentru siteul oficial al U Mobitelco Cluj:

In urma discutiilor s-a clarificat, in sfarsit, ce regulament este in vigoare. Adica, cel nou, votat la sedinta de Birou Federal, din 22 noiembrie, de care nu stia nimeni. Astfel ca, datorita modificarilor din acest nou regulament, care va fi pus pe site-ul federatiei, am aflat ca, in cazul acccidentarii a sapte jucatori, cum a fost cazul echipei Gaz Metan Medias, se poate amana un meci, chiar daca nu e vorba de o accidentare colectiva, doar sa aiba certificate medicale. Intotdeauna cand federatia decide ceva este legal, asa ca….nu mai am ce spune. Ce am castigat astazi? Faptul ca de acum inainte se cunosc regulamentele, componenta comisiilor si drepturile si obligatiile fiecareia. De exemplu, Comisia de Disciplina nu era valida, pentru ca doi dintre membrii ei, Adrian Voinescu si Dan Niculescu, au revenit in performanta, ca jucator si, respectiv, antrenor. De aceea Comisia de Apel a putut anula suspendarile jucatorilor care s-au batut, date de Comisia de Disciplina, care era nestatutara. Cat despre reprogramarea meciului nostru cu Gaz Metan Medias, acesta se va juca la o data care va fi stabilita de comun acord intre cluburi, dar inainte de ultimele doua etape ale returului”.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...