Craioveanu vede in roz viitorul Stiintei

Aflat în vacanţă în Bănie, Gheorghe Craioveanu are numai cuvinte de laudă la adresa actualei echipe a Universităţii Craiova. în doi-trei ani Ştiinţa se poate bate de la egal la egal cu Steaua, Dinamo sau Rapid, crede actualul comentator Craioveanu, care ştie şi cine va fi viitorul portar al naţionalei: Mircea Bornescu.

Invitat de Adrian Mititelu să urmărească imagini din meciuri istorice ale Universităţii Craiova, Gheorghe Craioveanu îi ţine isonul patronului Ştiinţei, care îşi vede echipa luptându-se în orice moment cu granzii din Capitală.

“în doi-trei ani, Craiova se poate bate de la egal la egal cu Steaua, Dinamo sau Rapid”, este de părere Gheorghe Craioveanu.

în actuala luptă dintre Lobonţ şi Coman pentru postul de titular între buturile naţionalei, Craioveanu vede un alt câştigător: Mircea Bornescu de la Universitatea Craiova.

“Are mult mai mare viitor Mircică. Să fie serios, să aibă răbdare, iar eu cred că în câţiva ani poate fi portarul echipei naţionale, crede Craioveanu.

După 19 etape, Universitatea Craiova este doar pe locul 11 în Liga I, cu 24 de puncte.

realitatea.net 

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...