Craiova invinge Alki Larnaca

Universitatea Craiova a reusit azi sa se impuna în fata cipriotilor de la Alki Larnaca, scor 2-0, obtinând primul succes din cantonamentul din Cipru.

Golurile formaţiei oltene au fost marcate de Mihai Dina (80, 90). La primul gol a fost o centrare a lui Parvu, Njock a reluat in bara, iar mingea a ajuns la Dina, care a impins balonul cu latul in poarta. In ultimele momente ale meciului, acelasi Dina a scapat singurul cu portarul cipriot si a marcat pentru 2-0.

Stefan Stoica a început meciul cu rezervele. Astfel, Stiinta a început în formula de start cu Banica –  Gârla, Ciuca, V. Gaman, Curteanu – Argintaru, Piko, Gargalie, Barboianu – Costea II, Patrascu, iar din minutul 65 tehnicianul “juvetilor” a schimbat complet echipa, introducând titularii.

In formula Neagoe – Dananae, Stoica, Mitchell, Rose – Pârvu, Saceanu, Dina, Velcovici – Wobay, Njock, Craiova a reusit sa inscrie cele doua goluri ale partidei.

Urmatorul meci al Universitatii în Cipru va avea loc pe 3 februarie, oltenii urmând sa întâlneasca formatia Daejon Citizen, din Coreea de Sud. 

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...