Corsicanu: ”Dinamo nu merita titlul de campioana”

Gheorghe Raducanu, alias Gigi Corsicanu, a declarat, luni ca Dinamo si Steaua nu au jucat corect in acest sezon, iar daca nu ar fi existat aranjamente in Liga 1, Rapid ar fi trebuit sa fie campioana.

“Daca acest campioant s-ar fi jucat corect, Rapid ar fi castigat titlul. Toata lumea vede ce se intampla in campionatul românesc. Dinamo nu merita titlul de campioana. A facut numai blaturi de la inceputul campionatului, cele mai multe meciuri le-au trucat in tur. Ca sa castigi campionatul in România trebuie sa aranjezi cateva meciuri cu echipele mici. Rezultatele dintre contracandidate nu sunt elocvente.Nici Steaua nu se afla in mod corect pe locul doi. Toata lumea stie ca au umblat cu sacosele de bani. Gigi Becali a cheltuit mii de euro ca sa-si ajute echipa. Toate echipele, in afara de Steaua si Dinamo, sunt corecte. CFR Cluj a jucat pe bune si isi merita locul din clasament. Chiar si Gloria Bistrita a evoluat corect”, a declarat, Gigi Corsicanu.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...