Contra: Atletico trebuie sa bata tot

0
152

Internationalul roman Cosmin Contra (foto) este de parere ca FC Barcelona, in lupta cu Real Madrid pentru titlul de campioana, se poate impiedica pe terenul celor de la Atletico Madrid.

Reporter: Cosmin, cum se simte un jucător care învinge Barcelona cu 4-0?
Cosmin Contra: Normal că sînt super fericit, doar nu poate să fie rău să baţi cea mai bună echipă din Spania cu acest scor. Sincer, nimeni nu se aştepta la o asemenea victorie, chiar dacă speram încă la calificarea în finala Cupei, deşi am pierdut în tur cu 2-5.

Reporter: Ţi s-au părut obosiţi catalanii?
Contra: Am jucat noi bine, iar pe final ei s-au aruncat în atac, dar degeaba. Asta poate fi soluţia pentru a învinge Barcelona, indiferent de echipă, dar e foarte important să nu-ţi dea ei primii gol.

Reporter: Ce părere ai despre Atletico Madrid?
Contra: E un club mare, dar şi în acest sezon jucătorii madrileni au fost inconstanţi. Degeaba faci meciuri mari cu Real şi Barça, dacă pierzi cu formaţii din partea a doua a clasamentului. Atletico e genul de echipă care poate să învingă pe oricine, dacă prinde o zi bună.

Reporter: Cum vezi meciul dintre Atletico şi Barcelona?
Contra: E o partidă foarte importantă pentru ambele formaţii. Barça se luptă pentru titlu cu Real şi Sevilla şi nu-şi mai permite nici un pas greşit. De partea cealaltă, cei de la Atletico vor neapărat în cupele europene şi pentru a se califica în UEFA trebuie să bată tot pînă la finalul sezonului.

Reporter: Dai un pronostic?
Contra: Va fi o partidă senzaţională, atît pot să vă promit. Pronosticul meu este 1×2. Glumesc, dar chiar nu ştiu cine va învinge într-un asemenea meci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here