Claudiu David, participant la CM de Raliuri

Vicecampionul naţional de raliuri, Claudiu David, va lua startul în trei etape ale Grupei N a Campionatului Mondial de raliuri debutând astfel în cea mai importantă competiţie de acest gen, se arată într-un comunicat remis AMOS News.

Claudiu David va face parte din echipa internaţională OMV BIXXOL, alături de alţi trei piloţi foarte buni din Europa Centrală şi de Est, şi cum echipele pot folosi cu alternanţă piloţii, David va lua startul la etapele din Argentina, 4-6 mai, Japonia, 26-28 octombrie, şi Marea Britanie, 30 noiembrie – 2 decembrie.

în afara românului, care o va avea drept co-pilot pe Mihaela Beldie, vor mai concura pentru OMV BIXXOL şi slovenul Andrej Jereb, ungurul Balasz Benik şi bulgarul Yossen Popov.

Claudiu David este singurul debutant din echipa OMV BIXXOL şi este conştient că nu-l aşteaptă o misiune uşoară urmând ca pentru prima etapă la care participă, cea din Argentina, obiectivul principal să fie acomodarea cu echipa de ingineri şi mecanici dar şi cu maşina cea nouă, un Mitsubishi Lancer EVO IX.

Claudiu David va lua startul în acest an şi la o etapă de Campionat European, Raliul Austriei de la Waldviertel, etapă ce se va disputa între 8 şi 10 noiembrie 2007.

Articolul anteriorSpecial / Allez Romania!
Articolul urmatorReguli noi pentru spectatori
Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...