Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Ciprian Sora – Petr Vondracek în main-event la Sibiu

Vineri seară, Sibiul găzduieşte ediţia cu numărul 25 a cunoscutului circuit de arte marţiale, Local Kombat. în cel mai important meci al galei, Ciprian Sora va lupta cu cehul Petr Vondracek, un nume cu ceva greutate în K1.

în aşteptarea mult visatei gale K1 România care se va disputa în aprilie şi va avea ca mare premiu un loc în piramida de la K1 Amsterdam, vom avea pentru încălzire Local Kombat 25, o gală cu şase meciuri spectaculoase la Sibiu.

Cel mai aşteptat meci este la prima vedere cel dintre Ciprian Sora, locul 35 mondial, şi cehul Petr Vondrachek, locul 103 mondial. Deşi mai slab cotat decât Sora, Vondrachek a câştigat numeroase turnee internaţionale, inclusiv K1 Italia în 2002, şi are şi 10 lupte oficiale în sistem K1.

Din cele 10 lupte oficiale în sistem K1, Vondrachek are cinci victorii, toate prin knock-out, cu Nobu Hayashi, Great Kusatsu, Souleiman, Gabor Meiszter şi Petr Varga, şi cinci înfrângeri cu nume foarte importante, Tatsufumi Tomihira, Tony Gregory, Carter Williams, Semmy Schilt şi Alexey Ignashov.

Vondrachek are aproape 30 de ani, 1.83 metri şi 94 de kilograme fiind ceva mai mic decât adversarul său de vineri seară, campionul Local Kombat, Ciprian Sora.

Ionuţ Iftimoaie, locul 29 mondial, se va încălzi în această gală cu polonezul Miroslaw Kielar, un sportiv mai puţin cunoscut, în aşteptarea luptei cu mult mai celebrul american Mighty Mo de la K1 România. Iftimoaie se pare că se va retrage din activitate după lupta cu Mighty Mo, locul 10 în clasamentul mondial.

Cătălin Moroşanu, senzaţia moldoveană, îl va avea ca adversar pe belgianul Omar Bellamar, un sportiv care a mai luptat în România dar care vine ca soluţie de ultim moment după ce germanul Dirk Thieleke a anunţat că nu mai poate onora cu prezenţa lui gala Local Kombat 25.

într-un război al sportivilor de categoria mică, arădeanul Andrei Buda, una din marile speranţe ale României, se va lupta cu un adversar mult mai experimentat, Florin Vintilă, un sportiv cu numeroase participări la gale internaţionale.

Ionuţ Atodiresei, unul dintre cei mai spectaculoşi luptători români pare a avea şi el un adversar mai facil, cipriotul Xristoforo Melkidis iar în meciul de fete, campioana Local Komat, Corina Cârlescu, se va lupta cu Eunice Miranda, o portugheză pregătită intens de Florin Vintilă.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...