Ciobotariu, după calificarea lui Sepsi în turul trei preliminar al Conference League – O dublă perfectă

Liviu Ciobotariu, a declarat, după calificarea lui Sepsi în turul trei preliminar al Conference League, că pentru formaţia sa a fost “o dublă perfectă” cu ŢSKA Sofia.

”E un sentiment de bucurie, o seară minunată pentru noi. A fost o dublă perfectă. Am încheiat dubla fără gol încasat, am marcat şase goluri. Un joc foarte bun de partea noastră, în ambele partide.

Sunt bucuros pentru această calificare, dar şi pentru jocul prestat. Îmi felicit jucătorii. Nu am avut un meci uşor, chiar dacă scorul arată că ar fi fost lejer. Nu a fost aşa.

În prima repriză, CSKA a avut ocazii bune de a marca, dar apărarea noastră a funcţionat perfect. O seară minunată pentru noi, care ne aduce bucurie şi satisfacţie. Am crezut în calificare.

După primul joc, ştiam că nu o să fie uşor, dar am crezut în calificare. Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii au fost foarte motivaţi. Ne-am dorit să facem fericiţi cei 7-8 mii de suporteri care au venit la stadion.

A fost o atmosferă fantastică”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Sepsi OSK a dispus joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 de formaţia bulgară ŢSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Sepsi s-a calificat în turul al treilea al competiţiei.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...