Cine a câștigat duelul dintre Ronaldo și Messi și câte goluri au înscris fiecare

Messi a câştigat duelul cu Ronaldo, la Riad, în amical dintre selecţionata cu jucători de la Al Nassr şi de la Al Hilal şi Paris Saint Germain, scor 5-4.

Golurile pentru PSG au fost înscrise de Messi (3′), Marquinhos (43′), Ramos (53′), Mbappé (60′) şi Ekitike (78′). Pentru Riad Season Team au marcat Ronaldo (34′ – penalti, 45+5′), Soo (57′) şi Talisca (90+3′).

Ronaldo a fost căpitam în primul său meci de când a semnat cu Al-Nassr, fiind înlocuit în minutul 61. Şi Messi a fost înlocuit în minutul 63.

Înainte de începerea meciului, jucătorii au fost salutaţi de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite şi conducătorul de facto, Mohammed bin Salman (MBS).

Cel mai scump bilet la acest meci, numit “Beyond Imagination”, a fost cumpărat prin licitaţie de magnatul saudit Musheref al-Ghamdi pentru 2,4 milioane de euro. Această sumă va fi donată.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...