Chiforeanu a demisionat de la Farul Constanta

0
128

Florentin Chiforeanu si-a dat demisia din functia de presedintele executiv al Farului, aceasta fiindu-i aprobata sambata, in sedinta Comitetului Director, in care s-a stabilit si bugetul echipei de pe Litoral pentru sezonul viitor, 5 milioane de dolari.

“Mi-am dat demisia deoarece am convingerea ca in structura executiva fotbalistica varful se atinge in anul doi de exercitare. in anul trei deja bati campii”, a declarat sambata, pentru NewsIn, Florentin Chiforeanu, care a adaugat ca ii va lipsi adrenalina din fotbalul autohton. In legatura cu demisia lui Florentin Chiforeanu, patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, a afirmat ca acesta a renuntat la functia de presedinte executiv din cauza rezultatelor nesatisfacatoare, dar si a problemelor personale, care nu i-au permis sa se ocupe de club cum ar fi trebuit. Persoane din cadrul clubului Farul Constanta au declarat, ca favorit pentru preluarea postului vacant este Paul Peniu, fost presedinte la Farul in sezonul 2000-2001.

Comitetul Director al FC Farul, intrunit sambata, a aprobat demisia presedintelui executiv Florentin Chiforeanu si a stabilit bugetul pentru viitorul sezon la suma de 5 milioane de dolari, de trei ori mai mare fata de cel precedent. De asemenea, au fost stabilite si obiectivele pentru sezonul viitor, formarea unei echipe competitive si intinerirea lotului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here