Charalambous, după victoria cu Dinamo: Distanţa faţă de CFR este mare, dar asta nu înseamnă nimic

Elias Charalambous a declarat, după victoria cu Dinamo, scor 1-0, că diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj este mare, dar asta nu înseamnă nimic.

”Ştiam că va fi un meci greu, mereu sunt meciuri dificile contra lui Dinamo, indiferent de poziţia din clasament. Sunt fericit, este o victorie importantă pentru noi, care ne menţine pe prima poziţie.

Trebuie să privim în faţă, e un campionat lung, trebuie să muncim din greu. Le mulţumesc fanilor, au ajutat foarte mult jucătorii, au fost minunaţi. Nu cred că a fost cea mai rea primă repriză a noastră.

Am marcat un gol incredibil prin Coman, care a arătat calitate şi a adus victoria echipei. Trebuie să muncim în continuare, e un campionat lung.

Putem găsi întotdeauna lucruri pe care să le corectăm, dar acum punctele erau cele mai importante. Ajută mult şi la mentalitatea jucătorilor, sunt fericit pentru această victorie.

Distanţa faţă de CFR este mare, dar asta nu înseamnă nimic, mai sunt multe meciuri”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

FCSB a învins, cu scorul de 1-0, pe Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...