CFR Cluj s-a intors din Turcia

Cu aproape o jumatate de ora intirziere fata de ora anuntata si dupa un drum de aproape opt ore, visiniii au ajuns cu bine acasa, anunta site-ul oficial al gruparii clujene.

Primul care si-a facut aparitia in incinta aeroportului a fost presedintele Iuliu Muresan, alaturi de directorul sportiv al clubului, Alexandru Matei. Au sosit apoi, rind pe rind, antrenorul secund, Zsolt Muzsnay, medicul, masseurii si, intr-un final, majoritatea componentilor lotului. Toti, fara exceptie, cu zimbetul pe buze, bucurosi de reintoarcerea acasa dupa doua saptamini de adevarat calvar petrecute pe terenurile si in salile de forta din Antalya.

„Sint bucuros ca am ajuns cu bine acasa si foarte multumit de felul in care s-au comportat baietii in Antalya. Au fost doua saptamini de pregatire fizica extrem de dura, foarte solicitanta, cu zile in care s-au facut mai mereu cite doua antrenamente. In aceste conditii, partidele amicale pe care le-am disputat au avut un rol, sa zicem, secundar, insa le-am tratat cit s-a putut de serios. Si asta s-a vazut, zic eu, in rezultatele obtinute. Am vazut la lucru si noile achizitii si pot sa spun ca mi s-a intarit convingerea ca avem acum un lot cu care putem ataca increzatori un loc de Liga Campionilor. Jucatorii au doar doua zile libere, dupa care vor pleca in turneul din Cipru, unde ii asteapta o noua perioada de acumulari fizice si tactice” – a declarat Iuliu Muresan.

Maine, la sediul clubului, va avea loc prezentarea oficiala a ultimelor achizitii facute de CFR, Dani, Didi si Vitinha, precum si o analiza a celor doua saptamini petrecute in Antalya.

Stiri recente

Naţionala a ajuns cu trenul la Munchen pentru meciul cu Ucraina de la Euro 2024

Echipa naţională a României a părăsit cantonamentul de la Würzburg, duminică, şi s-a relocat la München pentru confruntarea cu...