Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

CFR Cluj, record pentru fotbalul românesc

CFR-ul a reuşit recordul de puncte în grupele Europa League, după ce în sezonul 2012 – 2013 a obţinut cele mai multe puncte în grupele Champions League din istoria participărilor româneşti în cea mai tare competiţie inter cluburi de pe continent.

Atunci Camora era în echipa care o învingea pe Manchester United, dar rata accederea în primăvara europeană chiar dacă terminase grupa cu 10 puncte în cont. 

Acum, CFR Cluj a terminat cu 12 puncte în Liga Europa, într-o grupă din care au mai făcut parte Lazio, Rennes și Celtic. Recordul în această competiție era deținut de FCSB, care a strâns, în 2012, 11 puncte într-o grupă cu Stuttgart, FC Copenhaga și FK Molde.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: