CFR Cluj joacă în primul tur al Ligii Campionilor cu FC Pyunik Erevan. Campioana Ligii 1 debutează în Armenia

CFR Cluj se va duela cu echipa armeană Pyunik Erevan în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Clubul din Gruia va juca primul meci în Armenia, pe 5 sau 6 iulie, iar returul va avea loc la Cluj, pe 12 sau 13 iulie.

Pyunik a câștigat în sezonul trecut al 15-lea titlu de campioană și nu s-a mai întâlnit cu o echipă din România în cupele europene.

FC Pyunik Erevan – CFR Cluj, în primul tur al Ligii Campionilor. Campioana Ligii 1 debutează în Armenia

Marţi are loc tragerea la sorţi pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, meciuri fiind pe 19/20, respectiv 26/27 iulie.

Dacă CFR Cluj pierde, atunci va juca în turul 2 din preliminariile Conference League.

„Poți să ai și 100 de milioane buget, asta nu înseamnă că îți asigură calificările. Nu uitați că an de an, în preliminariile astea, se joacă 4 tururi, și pe acolo se află Dinamo Zagreb, Steaua Roșie, Ludogorets, Celtic, multe echipe cu bugete imense care nu reușesc să ajungă în grupe. A ajuns, în schimb, Sheriff Tiraspol, iar noi cam așa vrem să fim. Pentru că, dacă n-ar fi fost exemplul ăsta, ai fi spus: Bă, e greu.

Dar dacă Sheriff a reușit cu un buget care nu cred că era mai mare de 20 de milioane. Noi avem bugetul aproape ca Sheriff. Trebuie să încercăm, dar să fim realiști. Mie nu îmi place când așteptările sunt mari, mie îmi place când există balanță și echilibru. Dacă avem așteptări mari, deziluzia e și mai mare. Trebuie să fim conștienți de ce bani avem, de ce jucători avem și să încercăm să facem cât mai mult. Asta eu o voi face 100%”, a spus Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, conform Antena Sport.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...