Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Cerere uriașă de bilete pentru meciurile de la turneul final din Qatar 2022

FIFA a anunţat, marţi, că au fost solicitate 17 milioane de bilete pentru turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, în prima etapă de vânzare, care a început la 19 ianuarie şi s-a încheiat marţi.

Cele mai multe cereri, 1,8 milioane, au fost înregistrate pentru finala competiţiei, care va avea loc la 18 decembrie, pe Lusail Stadium.

De asemenea, rezidenţii din Qatar au avut cele mai multe solicitări, urmaţi de cei din Argentina, Brazilia, Anglia, Franţa, India, Mexic, Arabia Sudită, Emiratele Arabe Unite şi SUA.

FIFA va anunţa la 8 martie norocoşii câştigători ai biletelor puse în vânzare în prima fază. Tot atunci, va fi precizată şi data limită de achitare a tichetelor

În funcţie de disponibilitate, FIFA Ticketing va informa cu privire la momentul următoarei faze de vânzare, pe principiul primul venit, primul servit.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: