Cele mai bune case de pariuri online în 2018

Numărul românilor care caută case de pariuri în 2018 nu este deloc mic, asta pentru că fenomenul care a căpătat deja o mare amploare la nivel național se bucură în acest moment de o stabilitate prielnică. Piața pariurilor online din România este bine pusă la punct, iar jucătorii știu că pot paria 100% legal și fără nici un fel de risc la agențiile de pariuri online licențiate la ONJN.

Cu toate acestea, nu toți operatorii de pariuri licențiați în România le oferă jucătorilor o experiență extraordinară, fapt pentru care specialiștii au realizat o selecție a celor mai bune case de pariuri online. Acestea sunt agențiile de pariuri online de top recomandate de comunitatea pariorilor din România:

Casa de pariuri online Unibet se poate lăuda cu un portofoliu bogat de distincții și premii obținute în ultimul deceniu la galele internaționale de specialitate. Oferta sportivă bogată, care propune zeci de sporturi și sute de campionate, include și o diversitate impresionantă de opțiuni de pariuri, printre care se regăsesc și numeroase handicapuri asiatice. Totodată, nu putem să nu remarcăm funcția Action Betting, care facilitează jucarea pariurilor live pe piețe ultra-rapid ce sunt remunerate instant.

Operatorul de pariuri online Fortuna, sponsor al Federației Naționale de Fotbal, are o prezență cu adevărat impozantă la noi în țară, activând în peste 780 de sucursale în care jucătorii pot să-și alimenteze contul de pariuri online sau să-și retragă fondurile imediat și fără nici un fel de taxe bancare. Platforma celor de la Fortuna este intuitivă și încurajează navigarea rapidă atât a începătorilor, cât și a utilizatorilor avansați, iar miza minimă de numai 40 de bani (0.4 RON) le surâde de fiecare dată amatorilor de bilete cu sistem.

Agenția de pariuri sportive Netbet impresionează la capitolul pariuri live, oferindu-le pariorilor însetați de adrenalină numeroase evenimente sportive pe care pot paria la orice oră din zi sau din noapte. Pe lângă asta, transmisiunile live acompaniază foarte bine oferta de pariuri live, care este completată de funcția Early Cashout, ce permite închiderea pariurilor înainte de termen, fie pe întreaga sumă, fie pe partea de miză dorită.

Agenția de pariuri Betano le oferă zilnic pariorilor români posibilitatea de a miza pe cote foarte mari la meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei, prin intermediul ofertei semipermanente Marjă 0%. Totodată, pe lângă oferta generoasă și bogată în ceea ce privește tipurile de pariuri speciale disponibile, Betano iese în evidență și prin aplicațiile pentru dispozitivele mobile, care permit plasarea pariurilor prin comandă vocală.

Operatorul de pariuri și Betting Exchange Betfair este un binecunoscut gigant al industriei de pariuri Peer to Peer. Pe platforma de Betting Exchange, pariorii de la noi din țară pot cumpăra sau vinde cote, luând astfel locul casei de pariuri. Nu este de neglijat însă nici secțiunea de pariuri tradiționale în cotă fixă, Sportsbook, acolo unde utilizatorii se pot bucura de facilități inedite cum ar fi Asigurarea Biletelor, Price Rush sau Cash Out Parțial, dar și de numeroase oferte cu cote mărite care sunt publicate zilnic pe pagina de pornire.

Casa de pariuri Winmasters, prima licențiată în România după noile reglementări, le mărește cu până la 60% câștigurile amatorilor de bilete cu selecții multiple și îi atrage pe noii jucători cu o ofertă de debut extrem de tentantă. Operatorul difuzează peste 10.000 de evenimente anual în format live video și le propune pariorilor o ofertă de pariuri care include eSports: DOTA2, League of Legends, Counter-Strike Global Offensive etc. Totodată, Winmasters le oferă utilizatorilor posibilitatea de a propune pariuri care nu există în oferta niciunui operator, cu scopul de a le da o cotă și a fi introduse în ofertă!

Nu uitați să vă verificați conturile nou deschise în termen de 30 de zile, pentru că altfel acestea vor fi închise conform legilor în vigoare. Procesul de verificare este simplu și presupune trimiterea unei copii de pe buletin și a unei facturi (sau extras de cont bancar) care să ateste adresa de domiciliu.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...