Ce spune Sorin Cârțu despre cazul lui Devis Mangia, antrenor acuzat de hărțuire sexuală: „Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta”

Devis Mangia a fost demis din funcţia de selecţioner al Maltei de către Federaţia Malteză de Fotbal, după ce doi jucători l-au acuzat de agresiune sexuală.

Fostul antrenor al Universităţii Craiova ar fi avut un comportament asemănător și la echipa din Bănie.

Alexandra, mama lui Răzvan Popa, a declarat că fiul său a fost hărţuit sexual de Devis Mangia în perioada în care era la Universitatea Craiova.

„Nu discut, că nu mă interesează. Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, știu și eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, așa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici.

În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici.

M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional, nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciun fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a spus Sorin Cârțu, la Sport Total FM.

 

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...