Adrian Mutu a atacat arbitrajul după înfrângerea din meciul cu Chindia: „Nu știu dacă are ceva cu Rapid sau asta e valoarea lui”

Chindia Târgovişte a câștigat meciu cu Rapid, 2-1, iar Adrian Mutu a criticat arbitrajul.

Arbitru a fost Lucian Rusandu, asistenţi Stelian Slabu și Romică Bîrdeş, iar al patrulea oficial a fost Iulian Călin.

Faza despre care vorbește Adrian Mutu s-a petrecut în minutul 19. Rapid a marcat prin Alexandru Albu, dar golul a fost anulat după consultarea VAR pe motiv de ofsaid.

„Dacă aș fi putut, aș fi schimbat mai mulți jucători atunci. N-a fost ziua noastră. Am încercat să creez un șoc în echipă pentru a reveni. Am jucat slab o repriză și a fost greu ulterior, chiar dacă am dominat, n-am mai reușit să revenim” a spus Mutu despre schimbările făcute, când i-a înlocuit pe Costache și Ioniță cu Papeau și Luckassen.

„Suntem supărați, bineînțeles, am pierdut un meci într-o manieră care nu e OK, am intrat foarte relaxați pe teren. A fost o lipsă de atitudine și asta s-a văzut. Nu caut scuze pentru jocul pe care-l prestează echipa adversă, noi trebuie să realizăm că suntem sus în clasament, iar asta ne obligă să jucăm bine contra unor echipe care practică antifotbal uneori. Trebuie să venim cu ceva în plus pentru a putea tranșa jocul în favoarea noastră. Paul Iacob a interpretat greșit faza primului gol și ne-a costat, dar pun totul pe relaxare”, a mai spus acesta.

Am văzut și eu faza și nu îmi explic ce s-a întâmplat. E același arbitru care ne-a anulat golul cu Mioveni, atunci era în camera VAR. Nu știu dacă are ceva împotriva Rapidului sau e vorba de valoarea lui ca arbitru. Rămâne de văzut. Cei care analizează trebuie să vorbească despre asta. Rusandu are talentul de a strica toate meciurile. Astăzi nu a fost în cea mai bună zi a sa. Într-o seară în care nu-ți merge nimic bine, se mai pune și arbitrul deasupra… E foarte greu să scoți rezultatul dorit. Nu a fost seara noastră – ADrian Mutu

 

 

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...