Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Ce model este și cât costă de fapt bicicleta Pegas pe care Viorica Dăncilă a folosit-o pe centura orașului Bacău

Liderul PSD Viorica Dăncilă a mers pe bicicletă, însoţită de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei făcute la lucrările care se desfăşoară pe centura oraşului Bacău.

Evident, toată lumea s-a întrebat ce fel de bicicletă a folosit premierul demis, dar și cât costă aceasta.  Multe instituții media au comentat despre acest lucru, însă câteva dintre acestea au oferit date inexacte despre prețul și modelul bicicletei Pegas pe care a mers Viorica Dăncilă.

Bicicleta Pegas pe care Viorica Dancila a folosit-o pe centura Bacăului este un model cruiser, cu șa lungă de adulți, cel mai popular de la Pegas si acum pentru că este sfârșitul sezonului se vinde cu 1149 lei în varianta premium din aluminiu având reducere 38% – https://bicicletapegas.ro/strada-2-crem-inghetata-2017.

De fapt, Pegas se află într-o plină campanie de reduceri la toate bicicletele, care mai este valabilă până pe 28 octombrie – https://bicicletapegas.ro/biciclete

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: