Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ce întâlnire emoționantă a avut Elena Chiriac la pensiunea familiei de la Curtea de Argeș

Elena Chiriac, ocupanta locului 2 la Survivor, s-a întâlnit în acest week-end cu cățelușa ei Bella, la pensiunea familiei victoriei 35b.ro de la Curtea de Argeș.

Întâlnirea a avut loc după 7 luni, având în vedere că Elena a fost plecată de la începutul anului în Republica Dominicană unde a avut loc reality-show-ul de la Pro TV.

Fosta campioană națională de taekwondo WT  salvat-o pe Bella acum câțiva ani de zile din mâinile unor tineri rău intenționați.

Elena a intervenit și a recuperat cățelușa de la tinerii care o băteau. Iar Bella a rămas între timp la Pensiunea familiei de la Curtea de Argeș.

Survivor România a fost lider absolut de audiență pe parcursul celor 5 luni de emisie. Spre exemplu, numai finala în finala Survivor s-au înregistrat cifre impresionanate. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață. Față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției Survivor. Iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori urmăreau emisiunea.

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: