Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Cati bani a incasat Sorana Cirstea pentru parcursul de la Roland Garros

Sorana Cirstea a pierdut in optimile turneului de la Roland Garros, fiind eliminata de Tamara Zidansek, scor (4) 6-7, 1-6.

„A fost o zi nu foarte grozava din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel. In primul set am avut sanse, am reusit sa am acea minge de set, de care nu am profitat. Acolo a fost un moment cheie. In tiebreak am avut cateva greseli pe care in mod normal nu le fac. Asta m-a costat primul set.In al doilea set, ea a jucat foarte bine, dar pe un joc slab al meu. Imi asum, nu am reusit sa joc ceea ce aveam in plan, ceea ce pregatisem. Sunt zile si zile, e normal, nu a fost o zi prea reusita pentru mine. Am pierdut pe mana mea.

Am avut un sezon de zgura foarte bun, un turneu bun per total la Paris, chit ca azi nu a fost cea mai reusita zi. Am 12 victorii in acest sezon de zgura, e clar ca e un sezon bun”, a declarat Sorana Cirstea, pentru Eurosport.

Pentru parcursul de la Roland Garros, Sorana va primi 170.000 de euro si 240 de puncte si va intra in Top 50 WTA.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: