Categorii neconvenționale pe care poți paria la cazinourile online

Cazinourile online sunt cunoscute de obicei pentru pariurile sportive, jocurile de tip slot și jocurile de masă cu dealeri adevărați. Chiar dacă toată lumea s-a obișnuit cu sporturile cunoscute publicului larg, în realitate lucrurile stau puțin altfel, clienții cazinourilor având posibilitatea de a paria și pe alte elemente decât pe sporturile clasice.

În privința obținerii a cât mai multe detalii despre acest aspect, iubitorii de sport și de pariuri sportive pot să consulte sursele disponibile în mediul online, fiecare putând opta pentru a fi informat de Nostrabet sau pentru consultarea recenziilor despre cazinourile online și despre produsele acestora.

O reinterpretare a pariurilor sportive – categorii neconvenționale

Inițial, pariurile sportive erau plasate pe competițiile sportive ce se desfășurau în Grecia Antică. Apoi, cu trecerea timpului, pariurile au căpătat amploare, contribuind la promovarea sporturilor și a sportivilor de performanță. Marea Britanie a fost țara care a dat o altă dimensiune pariurilor, creând locuri special amenajat pentru acestea. La început se paria în principiu pe cursele de caii, însă ulterior conceptul a fost dezvoltat, ajungându-se să se parieze pe meciurile de fotbal și de baseball.

Adevărata  dezvoltarea au cunoscut-o pariurile sportive odată cu lansarea cazinourilor pe internet, mediul online înlăturând limitele precum deplasarea la una din agențiile de pariere. În prezent, jucătorii pot paria în orice moment, inclusiv de acasă, oferta sportivă fiind diversificată de la an la an. Iată câteva categorii ce nu se încadrează în categoria sporturilor clasice, dar pe care se poate miza.

E-sports

Sporturile electronice sunt o categorie ce câștigă teren în rândul jucătorilor. În loc de meciuri de fotbal, baschet sau oricare alt sport clasic, jucătorii pot paria pe victoria unei anumite echipe la meciuri de sport virtual precum League of Legends, FIFA, Dota 2, Counter Strike,

Sporturile virtuale, cunoscute ca și e-sports, sunt competiții la care participă diverse echipe, concurând prin intermediul jocurilor video. Cele mai cunoscute turnee de e-sports sunt Intel Extreme Masters, Campionatul League of Legends, Evolution Championship Series.

Evenimentele politice

Se poate paria și pe evenimentele politice importante, mizele fiind plasate pe potențialul rezultat al evenimentului. Se poate miza pe rezultatul alegerilor parlamentare, pe votarea unei legi, pe rezultatul alegerilor prezidențiale dintr-o anumită țară.

Așadar, se poate miza pe alegerea reprezentantului unui anumit partid, conducătorul unui partid precum cel conservator din SUA, pe alegerea prim-ministrului unei țări sau pe orice eveniment politic important.

Sporturi virtuale

Sporturile virtuale sunt inspirate din realitate, doar că meciurile respective nu au loc de fapt, ci sunt simulate de calculator. În categoria sporturilor virtuale jucătorii pot miza pe meciurile virtuale de fotbal, baschet, tenis, ciclism, speedway, curse de cai, curse de câini.

Ca și în cazul celor reale, pot fi plasate și aici pariuri pe diverse elemente caracteristice jocului, doar că sunt puțin mai limitate. Prin urmare, în sporturile virtuale se poate paria pe câștigător, rezultatul partidei, șansa dublă, numărul de goluri, numărul de puncte, handicap și Each Way.

Meciurile din sporturile virtuale oferă uneori recompense suplimentare și sunt organizate destul de des pe parcursul zilei. Jucătorii pot aplica diferite strategii de pariere pentru a-și maximiza veniturile, optând pentru strategii precum Fibonacci sau Martingale pe over.

Concluzie

Sfera pariurilor sportive a evoluat în timp și a îmbrăcat o nouă formă, ținând pasul cu tehnologia și cu tendințele noi apărute în rândul persoanelor iubitoare de sport. Luând în considerare tendința sa de dezvoltare, nu este exclusă extindere a acestora și în realitatea virtuală.

 

 

 

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...