Cât de important este un joc echilibrat și responsabil la pariuri sportive?

Cele mai recente statistici arată că procentul celor care aleg să joace la pariuri sportive este în continuă creștere. Tot pe acest trend se plasează și cifrele care indică numărul celor care preferă platformele online. Însă o dată cu aceste tendințe se constată și o creștere a numărului celor care dezvoltă diverse forme de dependență față de acest joc.

Acesta este și motivul pentru care cele mai vechi și mai importante platforme, așa cum este și Betfair pariuri sportive, se implică constant și serios în promovarea unui joc cât mai echilibrat și mai responsabil.

De multe ori cei care au perioade în care câștigă constant ajung să creadă că așa stau lucrurile mereu. Însă fiind vorba despre un domeniu care implică multe variabile și condiții pe care nimeni nu le poate prevedea cu exactitate, este posibil ca la un moment dat șirul câștigurilor să se întrerupă.

În astfel de momente, dacă nu știi unde să trasezi linia între rezonabil și emoțional este posibil să faci greșeli care te pot costa sume importante.

Ce să faci pentru a avea un joc la pariuri sportive cât mai responsabil?

Pentru a avea un joc cât mai responsabil, trebuie să tratezi jocul la pariuri sportive așa cum este. Cu posibilități de câștig, dar și cu posibilități de pierderi. Nici cei mai experimentați și profesioniști jucători nu au doar perioade bune. Ele se succed cu bune și cu rele.

Nu te implica emoțional în ceea ce se întâmplă. Dacă pierzi, nu mări miza sau încerca să recâștigi ce ai pierdut, riscând și mai mult. Ia și pierderile și câștigurile, ca și în viață, ca parte integrantă a jocului.

Nu face din jocul la pariuri sportive o sursă principală de venit. Pariurile sportive sunt în primul rând o forma de entertainment. Chiar dacă pot aduce câștiguri, cu atât mai mult cu cât nu dispui de rezerve de bani sau income-uri constante din alte activități. Fie ele chiar unele pasive sau independente.

Nu crede niciodată în soluții și strategii minune. Nimeni nu poate anticipa rezultatul unui meci, nimeni nu își poate asuma vina. În afară de tine, dacă pierzi mai mult decât câștigi, bazându-te pe analize și estimări ce nu îți aparțin.

De ce este important să ai un joc responsabil?

Păstrarea distanței corecte te poate feri de multe rele. Nu trebuie să te lași dominat de câștigurile potențiale sau de pierderi.

Nu face din plasarea de pariuri o activitate care să te acapareze de mai multe ori pe zi. Și în care să investești sume din ce în ce mai importante.

Dependența este un risc și trebuie să știi cum să o ții în frâu și să o temperezi. Atunci când simți că te-a luat valul mai mult decât ar trebui.

În cazul în care vrei să te bucuri de o platformă cu opțiuni avansate, inclusiv aceea de money management sau suspendare temporară, înregistrează-te la Betfair! Ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru un joc legal, responsabil și cât mai echilibrat.

 

 

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...