Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Câștig la loterie de 200 de milioane de euro, donat pentru salvarea planetei

Un francez, intitulat Guy, care a câștigat la loteria Françaises des Jeux (FDJ) 200 de milioane de euro, și-a donat aproape toți banii pentru salvarea planetei

Guy a câștigat marele premiu la Jackpot EuroMillions (o tragere la care participă mai multe țări europene) în decembrie 2020. Banii au fost donați fundației înființate de el, Anyama, care poartă numele unui oraș din Coasta de Fildeș unde și-a petrecut câțiva ani în timpul copilăriei.

Loteria franceză a salutat decizia lui Guy de a dona cea mai mare parte din câștig pentru salvarea mediului.

Combinația câștigătoare a lui Guy în 2020 a fost 6, 9, 13, 24, 41 și numerele norocoase 3 și 12, conform loteriei. Între timp, Guy a fost detronat, pentru că un alt jucător francez a câștigat suma de 219 milioane de euro în octombrie 2021.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: