Carla’s Dreams a lansat “100 – 0 sută de ani” în cinstea celebrării centenarului Rapidului

Carla’s Dreams a lansat “100 – 0 sută de ani” în cinstea celebrării centenarului Rapidului.

Onorați să facem parte din Centenarul Rapid și bucuroși să împărtășim cu voi acest moment. V-am cuprins!”, a scris solistul trupei, pe rețelele de socializare.

EROII TREBUIE CELEBRAȚI CU FIECARE PRILEJ PENTRU EMOȚIILE PE CARE NE-AU FĂcUT SĂ LE SIMȚIM, PENTRU ISTORIA PE CARE AU SCRIS-O, PENTRU TOATE MOMENTELE GRELE PRIN CARE AU TRECUT CU CAPUL SUS. SUNTEM ONORAȚI SĂ FACEM PARTE DIN CENTENARUL RAPID. O SUTĂ DE ANI DE GLORIE ȘI CURAJ! ISTORIA CONTINUĂ”, A DECLARAT CARLA’S DREAMS

Lansată într-un moment de importanță pentru fotbalul românesc, “100 – 0 sută de ani” transmite mesaje puternice despre loialitate, încredere, depășirea momentelor dificile și mândria unei echipe care a devenit un simbol al devotamentului sportiv în comunitatea sa.

Versurile noului cântec sunt în special dedicate echipei de fotbal Rapid București, cu ocazia centenarului clubului. Piesa în sine este un omagiu adus eroilor care au făcut istorie în cadrul echipei și un imn pentru cei care vor continua tradiția.

O altă zi în care/ Va fi o altă luptă/ Lupta de azi e doar o treaptă/ Spre gloria creată din victorii/ Și vom cânta mereu în cor/ Căci calea este una/ Da, singuri!/ Da, singuri împotriva tuturor/ Uniți când suntem în tribune”, sunt câteva din versurile melodiei.

“Eroii trebuie celebrați cu fiecare prilej pentru emoțiile pe care ne-au făcut să le simțim, pentru istoria pe care au scris-o, pentru toate momentele grele prin care au trecut cu capul sus. Suntem onorați să facem parte din Centenarul Rapid. O sută de ani de glorie și curaj! Istoria continuă”, a declarat Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla’s Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum “Victima”, “Adidașii gri” sau “Înapoi” au dominat topurile locale.

Anul acesta, “Din cauza ta”, colaborarea cu Nicole Cherry, a stat 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Foarte bine primite de radiouri și fani au fost și “ae”, cu 9 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe #4, și “Noaptea pe la 3” (feat. Satoshi).

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...