Care este cel mai important site de predictii sportive

Noiembrie 2014- Pariuri1x2 cu Dan Bâra și Sabin Pîrvan. Aceștia sunt parametrii care au dat naștere unui proiect unic în România, care avea să ajungă în vogă în cel mai scurt timp.

Pariuri1x2 este mai mult decât un proiect sau un simplu site de analize sportive si ponturi bune. Format dintr-un grup căruia i s-au alăturat de-a lungul timpului cei mai buni tipsteri de pe teritoriul țării noastre, Pariuri1x2 și-a propus încă de la început o serie de scopuri îndrăznețe. Pornind de jos, cel mai bun site de pariuri din România a pornit la drum pe mai multe directii de dezvoltare până in momentul în care nu a mai avut nevoie de nicio prezentare. Primul reper important a sosit în luna octombrie 2015, odată cu lansarea emisiunii „Un Pont pe Zi”, difuzată pe B1TV, dar și în mediul online. Din acel moment, ascensiunea Pariuri1x2 a fost una rapidă și solidă. Lansarea canalului de Youtube UPZPariuri1x2 al site-ului, ”înregimentarea” lui Doru Crăciun , poate cel mai cunoscut și apreciat tipster din România, dar și joncțiunea Pariuri1x2 cu emisiunile „Unșpe Metri” și „Faci Pariu”, toate aceste elemente transformă domeniul Pariuri1x2 într-un punct de reper pentru pariorii din România.

Conținut de calitate superioară

Raportându-ne strict la conținutul ce poate fi regasit pe site, Pariuri1x2.ro dispune de un set complet de secțiuni tentante pentru pariori. De la clasicele avancronici pline de substanță, însoțite de ponturi de cea mai bună calitate pe principalele sporturi ”gustate” de pariorii din România, site-ul pariuri1x2.ro oferă o mulțime de beneficii. Prezentarea celor mai bune agenții de pariuri online de la noi din țară, promoțiile pe care acestea le ofertă, ghiduri explicite și tutoriale pentru pariori, concursurile „Predictor” și „Campionatul Pariorilor”, dotate cu premii lunare in valoare de de 12 000 de lei, analize si avancronici insoțite de ponturi pariuri, biletul zilei, bilete in cota 2 si cota 3 dar si bilete in cota mare, ponturi easy money,  toate aceste elemente, dar și multe alte aspecte fac din Pariuri1x2 cel mai complex site de pariuri din România. Astfel, fluxul de informații care ajunge zilnic la ochii cititorului reprezintă doar un procent din munca depusă pentru ca pronosticurile oferite de către tipsterii pariuri1x2 să devină sinonime cu profitul. 

Planuri mărețe de viitor

Pariuri1x2 își dorește să se dezvolte din ce în ce mai mult, pentru a ajunge să ofere tuturor următorilor mijloace optime de a ajunge rapid și sigur către câștig. Indiferent că e vorba de un conținut desfășurat pe Facebook, pe browser, sau prin apariții cât mai numeroase pe micile ecrane, un lucru e cert: Pariuri1x2 a fost, este și va rămâne în continuare cel mai important site de pariuri din întreaga țară.