Când va juca Funsho Bamgboye, primul transfer al iernii pentru Rapid

Preşedintele de la Rapid Daniel Niculae speră ca mijlocaşul nigerian Funsho Bamgboye, singurul transferat în această pauză competiţională, să se integreze repede, precizând că el ar putea debuta la gruparea giuleşteană chiar sâmbătă, în meciul cu FC Voluntari din etapa a 24-a a Superligii.

„Îmi doresc foarte mult ca Funsho să se integreze foarte repede. El va fi ajutat de toţi pentru că va avea alături un vestiar foarte puternic. De ce nu, poate sâmbătă el va şi debuta la Rapid”, a afirmat preşedintele.

Niculae susţine că Rapid va continua să transfere doar jucători de valoare care pot aduce un plus echipei.

„În pauza de iarnă sunt destul de puţine mişcări pe piaţa transferurilor. Nu am adus însă doar de dragul de a aduce jucători. Am adus şi vom aduce doar fotbalişti care să se impună în echipă şi care să aducă plus valoare”, a explicat Daniel Niculae.

Rapid l-a transferat pe mijlocaşul nigerian Funsho Bamgboye, de la echipa maghiară MOL Fehervar, fotbalistul semnând un contract valabil până în 2024 cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Bamgboye este primul transfer al celor de la Rapid în această iarnă.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...