Campionatele au luat pauză, Superofertele rămân ispititoare

După câteva săptămâni pline de competiții de mare importanță, atât în fotbal, cât și în celelalte discipline sportive, urmează o perioadă în care valoarea și inspirația pariorilor va fi aprig testată. Finalul acestei săptămâni precum și prima parte a următoarei vor aparține meciurilor de fotbal interțări. În rest, ofertele caselor de pariori vor fi alcătuite, printre altele, din jocuri în preliminariile europene Under 19. Miercuri, naționala României va debuta în grupa cu Croația, Georgia și Islanda. Joi sunt programate meciuri în play-out-ul Ligii Națiunilor, în preliminariile din zona Asiei, iar vineri vor avea loc confruntări în preliminariile din Africa, America Centrală și America de Sud.

Teste pentru pariori: barajele pentru Campionatul Mondial și amicalul România – Grecia

Joi este ziua care va aparține confruntărilor din barajele zonei europene pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. După cum se știe, Rusia a fost exclusă, Polonia fiind astfel promovată din oficiu în play-off-ul final, iar meciul Scoția – Ucraina este amânat. Vineri se vor disputa numeroase meciuri amicale între echipe naționale, iar Eduard Iordănescu va debuta ca selecționer al tricolorilor în România – Grecia, partidă care se va disputa în Ghencea. În week-end, handbalul feminin continental își va tăia partea leului. Două echipe românești vor avea emoții în EHF European Cup, Râmnicu Vâlcea și Baia Mare urmând să se confrunte cu danezele de la Ikast și, respectiv norvegiencele de la Sola. În concluzie, ofertele mai sărace în evenimente reprezintă examenele serioase ale pariorilor.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...