Campania Mergi pe feeling cu Pegas

Ce înseamnă Pegas? Depinde pe cine întrebi. De la nostalgia pentru copilărie și mândria că ești român, până la sentimentul că ești regele străzii, Pegas are un loc în inima fiecăruia dintre noi.

https://www.youtube.com/watch?v=E_0qk6fU1O4

Dar vremurile se schimbă și nici Pegas nu mai e la fel. 50 de ani mai târziu, multe au evoluat: culorile, designul, tehnologia, producția. Dar ceva a rămas la fel: senzația de libertate pe care o ai atunci când te dai.

Manifesto Mergi pe feeling nu e doar o descriere pentru cum te simți atunci când te dai cu Pegas. E mai mult o încurajare. Să-ți asculți intuiția și să alegi câteodată să faci mișcare în loc să stai bară la bară. Să îți faci pe plac și să-ți iei o pauză ca să ieși la plimbare, atunci când ai chef. Sau să rămâi să dai ture cu prietenii până seara târziu, chiar dacă știi că ai treabă a doua zi.

„La jumătate de secol de existență în România, misiunea Pegas a rămas aceeași: să punem îndrăzneala în mobilitate și să inovăm privind mereu către viitor.

Astăzi, Pegas conține în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană și dorința de a construi un brand puternic românesc. De aceea investim constant în cercetarea și dezvoltarea de noi produse cu design funcțional.

Pentru a duce misiunea noastră mai departe și a ne face mesajul auzit la aniversarea a 50 de ani, ne-am asigurat că avem alături un partener proactiv și care rezonează cu valorile noastre. Dare Digital a înțeles nevoile Pegas și a transformat brieful într-o campanie care se potrivește atât de bine pe specificul publicului nostru. Credem că Mergi pe feeling surprinde exact ceea ce Pegas reprezintă la momentul actual: libertate de a fi tu, optimism și poftă să-ți trăiești viața așa cum îți dorești.

Pentru noi, e o colaborare fără precedent și un moment care va deschide multe noi posibilități pentru brand.”, ne spune Vlad Stănescu, Brand Manager Pegas.

 

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...