Calificările de la US Open în direct și în exclusivitate pe platformele Eurosport

Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport. Mai mult tenis ÎN DIRECT decât oricând, de pe terenurile de la Flushing Meadows, atât la TV cât și pe platformele digitale.

 

Meciurile din calificări de pe nu mai puțin de cinci terenuri de la US Open sunt săptămâna aceasta ÎN DIRECT, gratuit, pe eurosport.com dar și pe platforma (aplicația) Eurosport Player*. Nume celebre precum Eugenie Buchard sau Tommy Robredo (foști jucători în top 5 WTA și ATP) vor putea fi urmăriți în calificările pentru ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

 

Dintre tenismenele române care încă se luptă pentru calificarea la ultimul turneu de Mare Șlem al anului se număra Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Irina Bara (eliminată în primul tur al calificărilor).

Din lista jucătorilor români acceptați pe tabloul principal fac parte Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan și Marius Copil. De asemenea, Simona Halep, liderul WTA pentru a 42a săptămână consecutiv va participa la US Open, în calitate de cap de serie numărul 1.

 

Peste 300 de ore de tenis ÎN DIRECT (mai mult ca niciodată) vor fi transmise din cadrul turneului principal, de pe toate cele 16 terenuri. Oricare dintre meciurile de la US Open, va putea fi urmarit pe Eurosport Player ÎN DIRECT. Este pentru prima dată în istorie când toate meciurile de pe toate terenurile vor fi transmise în direct de la Flushing Meadows.

 

 

Transmisiunile exclusive ale Eurosport de pe teritoriul european (excepție Regatul Unit și exclusivitate parțială în Austria și Elveția) vor cuprinde din nou, cei mai buni experți în tenis: Mats Wilander, Barbara Schett, John McEnroe și Patrick Mouratoglou – antrenorul Serenei Williams – împreună cu foști jucători celebri, precum Boris Becker și Barbara Rittner (Germania); Marion Bartoli și Henri Leconte (Franța); Alex Corretja (Spania) și pentru prima data de la Flushing Meadows, campioana din 2015 – Flavia Pennetta – va oferi analize și comentarii pentru Eurosport Italia.

 

Pentru a se asigura că fanii tenisului sunt informați continuu din orice unghi, Eurosport va oferi mai mult conținut digital de la Flushing Meadows în 2018. Ca urmare a succesului vodcast-urilor de la Roland Garros, mai multe versiuni locale dar și internaționale urmează să fie produse pe perioada US Open.

 

Telespectatorii din Germania vor putea urmări comentariile lui Boris Becker în timpul Aufschlag Becker alături de Barbara Rittner. În Italia, Flavia Pennetta va prezenta o emisiune specială – Langolo Di Flavia – iar Alex Corretja va contribui la La Casa Del US Open pentru publicul spaniol. Toate emisiunile vor avea câte patru episoade, pe parcursul celor două săptămâni și vor fi completate de emisiunea “Legendele tenisului” cu John McEnroe și Mats Wilander, în care își va face apariția și Patrick Mouratoglou, alături de alți invitați speciali din lumea tenisului.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...