Bute, campion mondial la super-mijlocie

Lucian Bute (foto) a cistigat centura de campion mondial in versiunea IBF la categoria super-mijlocie dupa o victorie obtinuta prin KO impotriva columbianului Alejandro Berrio.

Sustinut de o sala aproape arhiplina, Bute a dominat clar lupta cu fostul campion, columbianul Alejandro Berrio, si s-a impus prin KO tehnic in repriza a 11-a, atunci cind arbitrul de ring a pus capat luptei considerind ca Berrio este groggy si nu mai poate face fata atacurilor lui Bute.

Sportivul nostru a inceput in forta lupta si a dominat copios primele trei sau patru reprize, apoi a intrat insa in jocul lui Berrio si columbianul a inceput sa echilibreze lupta, cistigind la rindu-i doua sau trei reprize.

Pe final insa, Bute a revenit la conducerea luptei si dupa inca doua reprize echilibrate, in runda a 11-a, Bute i-a aplicat adversarului o serie combinata, croseu – directa – uppercut, serie care l-a redus la tacere pe columbian.

A fost victoria cu numarul 21 obtinuta de Bute, a 17-a prin KO, si Lucian va boxa foarte probabil in prima parte a anului viitor cu invingatorul dintre danezul Mikkel Kessler si galezul Joe Calzaghe.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...