Bute, campion mondial la super-mijlocie

Lucian Bute (foto) a cistigat centura de campion mondial in versiunea IBF la categoria super-mijlocie dupa o victorie obtinuta prin KO impotriva columbianului Alejandro Berrio.

Sustinut de o sala aproape arhiplina, Bute a dominat clar lupta cu fostul campion, columbianul Alejandro Berrio, si s-a impus prin KO tehnic in repriza a 11-a, atunci cind arbitrul de ring a pus capat luptei considerind ca Berrio este groggy si nu mai poate face fata atacurilor lui Bute.

Sportivul nostru a inceput in forta lupta si a dominat copios primele trei sau patru reprize, apoi a intrat insa in jocul lui Berrio si columbianul a inceput sa echilibreze lupta, cistigind la rindu-i doua sau trei reprize.

Pe final insa, Bute a revenit la conducerea luptei si dupa inca doua reprize echilibrate, in runda a 11-a, Bute i-a aplicat adversarului o serie combinata, croseu – directa – uppercut, serie care l-a redus la tacere pe columbian.

A fost victoria cu numarul 21 obtinuta de Bute, a 17-a prin KO, si Lucian va boxa foarte probabil in prima parte a anului viitor cu invingatorul dintre danezul Mikkel Kessler si galezul Joe Calzaghe.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...