Buga: Ar trebui promovati jucatori din Liga a II-a

Atacantul Mugurel Buga le recomandă conducătorilor de cluburi din România să transfere jucători români din Liga a II-a, care, în opinia sa, sunt mai talentaţi decât cei din „liga a doua, a treia sau a patra din Brazilia”.

„Marcelo se pregăteşte bine şi mi-a făcut o impresie foarte bună, dar să vedem ce se întâmplă în continuare. Am început să aducem şi noi jucători de afară, dar nu cred că sunt mai buni decât cei români. Conducerile cluburilor nu se uită însă şi la Divizia B, unde sunt jucători foarte buni şi ar putea fi aduşi la prima divizie. Conducerile ar trebui să se orienteze mai mult către jucătorii din ţară. Românii sunt talentaţi şi cred că pot mai mult decât cei din Brazilia, din liga a doua, a treia sau a patra”
, a spus Mugurel Buga, joi dimineaţă, la baza Pro Rapid.

La Rapid se află în probe mijlocaşul brazilian Marcelo Ribeiro Dos Santos, care a evoluat ultima dată la formaţia de liga a III-a Esporte Club Noroeste după ce în urmă cu două sezoane jucase pentru CD Chaves, în Portugalia.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...