Brazilia a castigat Copa America

Deşi pornea cu şansa a doua în finala mare a Copei Americii, Brazilia a făcut spectacol în jocul cu marea rivală, Argentina, şi s-a impus cu 3-0 câştigând titlul de campioană a Americii de Sud.

În minutul 4, Julio Baptista a luat o acţiune pe cont propriu care s-a încheiat cu un şut la vinclu, în colţul lung, fără speranţe pentru Abondanzierri, şi Brazilia avea deja avantaj pe tabela de marcaj.

A urmat o serie de faze importante la o poartă şi la cealaltă dar dacă Riquelme a nimerit doar bara porţii apărate de Doni, Brazilia a făcut 2-0 înainte de pauză după ce Ayala a deviat în propria poartă centrarea lui Daniel Alves.

Partea a doua a jocului a avut un scenariu cât se poate de simplu, Argentina a atacat haotic, Brazilia s-a apărat supra-aglomerat şi a lovit de fiecare dată extrem de periculos pe contraatac, Daniel Alves marcând în urma unei asemenea acţiuni golul de 3-0 în minutul 69.

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...